Get Adobe Flash player
Főoldal > Tagdíjak, belépési feltételek

Tagdíjak, belépési feltételek

 

A tó környékének tisztántartása: évente két alkalommal történik társadalmi munkában.  Aki évente legalább egyszer nem jelenik meg, úgy az 2000 Ft-al megválthatja a részvételét. A következő évi területi engedély kizárólag a fentiek teljesülése esetén adható ki!  Minden horgásztárs feladata a rá kiosztott partszakasz egészéves tisztántartása, kaszálása.

 

Az egyesületbe rendes tagnak 3500 Ft tagsági díjat, 16.500 Ft halasítási díjat valamint az állami jegyet  (belépéskor 40.000 Ft halasítási díjat ) kell megfizetnie.

Az ifjúsági és gyermek haladó - (az ifjúságival megegyező áron és feltételekkel kerül kibocsátásra a gyerrmek haladó engedély, viszont  csak felnőtt kíséretében horgászhat a gyermekhorgász. Kiváltására 14 éves korig van lehetőség) - tag  ennek 50 %-át fizeti. Gyermek horgász 1000 Ft tagsági díjat fizet.

A belépéskori halasítási díjat nem kell fizetnie annak az ifjúsági  horgásznak, aki min. 3 évet (közvetlenül az ifjúsági kategóriába kerülés előtti években) gyermekhorgászként már  tagja volt az egyesületnek ill. annak a felnőtt horgásznak, aki   ifjúsági horgászként már megfizette (vagy felmentést kapott  alóla)  a belépési halasítási díjat. Betegség vagy igazolt kiküldetés/távollét miatti szüneteltetés esetén a tagsági viszony fenntartható a tagdíj fizetésével ( halasítási díj fizetése nem szükséges)

 

A díjak megfizetése  két részletben történik. Az első részlet határideje a horgászévet megelőző év márciusának első hétvégéje, a második részlet határideje  október 1-e. Egy összegű tavaszi befizetés is lehetséges. Késedelmes fizetés esetén havonta 1000 Ft -al növelt díjat kell fizetni. Amennyiben valamely tag a tárgyévet megelőző év december 31-ig nem  rendezi a díjakat, úgy részére az egyesület  írásbeli értesítést küld a tagsági jogviszony törlésének szándékáról.  Amennyiben az értesítés kézhezvételétől számított 8 napon túl sem rendezi tag- és egyéb díjait, tagsági jogviszonya törlésre kerül -,  az egyesületbe kizárólag új tagként van lehetősége belépnie.

 
Szavazások
Ön hogy viszonyul az ellenőrzésekhez?